Lejligheden


Penthouse-lejligheden ligger på 3. sal i et lukket lejlighedskompleks med swimmingpool i rolige og hyggelige omgivelser med en fantastisk udsigt over Middelhavet, byen Torrevieja og de omkringliggende saltsøer. Lejligheden er på 65 m2 + 16 m2 terrasse. Der er kun 15 min. gang til en flot sandstrand og 25 min. gang til centrum af Torrevieja.

Stuen

Stuen er indrettet med danske møbler. Der er et stort spisebord med udtræksplade.  Klimaanlæg og el-varme – TV med DVD/sur-roundsystem – radio m/CD-afspiller – flere DVD-film - adgang til Internet.

Badeværelse

Badeværelse med bruseniche og gulvvarme.

Værelser

Lejligheden har 2 værelser med 2 boks-senge og danske dyner og puder i hvert værelse. Der er skabsplads og el-varme i begge rum.

Terrassen

På terrassen sidder man ugeneret og har en fantastisk udsigt.Terrassen er delt hvor den ene halvdel er overdækker med tag og glasparti som kan åbnes og trækkes til siden. Den anden halvdel har en markise som kan trækkes for.

Haven

I haven er der en swimmingpool og et børnebassin. Desuden er der et fælles-område med grill og borde/bænke.

Køkken

Køkkenet er veludstyret med bl.a. keramiske kogeplader – ovn – stort køleskab/fryser – vaskemaskine - opvaskemaskine - microbølgeovn - kaffemaskine – elkedel – citruspresser – toastrister – brødrister og alt til madlavning.